zondag 1 januari 2017

2017

Bij deze wil ik iedereen een heel fijn 2017 toewensen. Hoe het bloggen zal lopen zie ik wel, ik neem het zoals het komt. Een slechter jaar dan 2016 zal het in elk geval niet voor me worden ;-).

De foto waar ik de kaart mee heb gemaakt zijn bloemen en blaadjes in ijs. Gevonden onderweg tijdens een wandeling en in de tuin.


Tenslotte wil ik iedereen bedanken die ondanks het onregelmatig verschijnen van mijn blogs toch kwam kijken en/of reageerde. Het wordt gewaardeerd!

Heel veel foto- en natuurplezier in 2017!

10 opmerkingen:

 1. Hoi Marianne,
  Het is een prachtige kaart met die mooie ton-sur-ton kleuren! En aan een goed 2017 zijn we vandaag al begonnen met onze 53 soorten. grinnik ;-)) Ik ben benieuwd wat voor spannende soorten we weer te zien krijgen en hoe vaak we er gezellig op uit gaan! Ik wens je een kleurrijk jaar!
  groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, Marianne. Voor jou wens ik ook een (beter) goed, gezond en creatief 2017. Ik hoop dat je af en toe tijd zult hebben om erop uit te trekken en te fotograferen. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marianne,
  Ook van mij krijg je de beste wensen voor 2017, waarbij ik hoop dat je vooral op het gebied van gezondheid een veel beter jaar zult hebben dan in 2016.
  Veel plezier met vogeltjes kijken, waarschijnlijk ook wel weer op Lesbos in het voorjaar.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marianne,
  Je moet er inderdaad maar vanuit gaan dat 2017 voor jou beter gaat worden dan 2016 en dan met name wat betreft je gezondheid. Een hoop dingen heb je natuurlijk niet zelf in de hand, die moet je dan maar nemen zoals het komt. Wat dat betreft is het leven net natuurfotografie...
  Ik wens je in ieder geval het allerbeste toe voor 2017 met hopelijk weer veel mooie plaatjes.
  Groetjes, Dick

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marianne,
  Wat een mooie foto heb je gebruikt voor deze kaart. Want het is een mooi boeketje geworden.
  Laten we hopen dat 2017 voor jouw een fantastisch jaar gaat worden, met veel geluk en uiteraard alle gezondheid.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marianne,

  het is een schitterend tafereeltje op je kaart :-)
  2016 is voor jou ook niet bepaald gunstig verlopen en ik mag toch zwaar hopen dat dit nieuwe aangevangen jaar een stuk beter zal gaan. We gaan er in ieder geval voor ;-)
  Ook voor jou en al je dierbaren alle goeds en moois in dit nieuwe jaar. dat we ondanks alles toch weer van veel mooie (natuur) momenten mogen en kunnen genieten.

  Lieve groet,
  Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marianne, de allerbeste wensen voor 2017. Lekker vooruit kijken en genieten van alles wat er ongetwijfeld weer op je pad komt. Gr. Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alsnog voor jou ook een goed en gezond 2017. Dat je weer volopkan genieten van de vogels die je tegenkomt en alle andere mooie dingen van de natuur.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Marianne
  Ik mis je blogjes wel, met veel mooie foto's
  2017 goed jaar om het in te halen ?
  Wens je het allerbeste voor komend jaar. Groeten Huib.

  BeantwoordenVerwijderen